x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Udrea îl vede iertat pe Mircia Gutău

Udrea îl vede iertat pe Mircia Gutău

de Andreea Căprescu    |    09 Sep 2011   •   15:36
Udrea îl vede iertat pe Mircia Gutău

Mircia Gutau, fostul primar din Ramnicu Valcea are mari sanse sa fie primit cu bratele deschide in PD-L, avand in vedere ca in curand va iesi din puscarie. Cel putin, asa crede Elena Udrea, care nu vede vreun motiv pentru care fostul edil condamnat pentru fapte coruptie nu ar fi iertat.

"Daca societatea da dreptul unui om care se presupune ca a gresit, sa fie reabilitat, un partid politic, cu atat mai mult trebuie sa dea acest drept. Mircia Gutau, din punctual meu de vedere, ramane un primar extraordinar in istoria primarilor din Ramnicu Valcea. Daca a gresit…Oricui i se poate intampla sa greseasca si fiecare are dreptul sa fie iertat, sa fie reabilitat. Nu numai moral, ci si legal. Nu s-a pus in discutie, dar nu vad de ce nu ar fi reintegrat. Daca legea ii da voie sa fie reabilitat, nu vad de ce partidul nu i-ar da acest drept", a declarat Elena Udrea, prezenta la Ramnicu Valcea.

Reamintim ca fostul primar a fost condamnat in ianuarie 2010 de judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la trei ani si jumatate de puscarie pentru luare de mita. Condamnarea a fost o premiera nationala, fiind primul primar PD-L care a mers dupa gratii.
Aceeasi pedeapsa a primit-o si complicele sau, Nicolae Dicu, fost viceprimar al Ramnicului.







×