x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ultimele cuvinte ale oamenilor faimoşi. Jack Daniel: "Un ultim pahar, vă rog"

Ultimele cuvinte ale oamenilor faimoşi. Jack Daniel: "Un ultim pahar, vă rog"

07 Iul 2014   •   15:42
Ultimele cuvinte ale oamenilor faimoşi. Jack Daniel: "Un ultim pahar, vă rog"

Înaintea morţii, oamenii simt nevoia, mai mult decât oricând, să lase câte o vorbă urmaşilor lor. Iată câteva dintre ultimele cuvinte rostite de oameni faimoşi, care au intrat în istorie.

Citeşte şi "Fotografii" cu pensula. Uimitoarea lume a desenelor pe hârtie

Jack Daniel (1850-1911): A fost un faimos american producător de whiskey şi fondator al distileriei care-i poartă numele, Jack Daniel’s . Celebra lui băutură alcoolică nu şi-a pierdut prestigiul nici astăzi. Se spune că Jack Daniel ar fi murit în urma unei infecţii. Apropiaţii au spus că ultimele sale cuvinte rostite înainte de a închide ochii au fost: „Un ultim pahar, vă rog”... Evident, era vorba despre un pahar cu whiskey.

Vezi şi Tablouri ale lui Salvador Dali, neştiute până acum FOTO


Nostradamus (1503-1566) Celebrul profet francez, Nostradamus (Michel de Nastradame, numele original), ale cărui previziuni sunt interpretate şi consultate pe tot Mapamondul, a lucrat mai întâi ca farmacist, deşi fusese exmatriculat din universitate, în 1529. Soţia şi copiii lui au fost răpuşi de ciumă.

Profeţii ÎNFRICOŞĂTOARE. Nostradamus a prezis izbucnirea celui de-al TREILEA RĂZBOI MONDIAL în 2014

După ce şi-a pierdut familia, a plecat în Europa, împreună cu un medic, pentru a-i trata pe cei aflaţi în suferinţă, atinşi de teribila epidemie care a făcut ravagii pe continent în vremea respectivă. În 1550, el s-a îndepărtat de medicină, fiind tot mai pasionat de profeţii şi, în general, de ocultism. Nostradamus suferea de gută, iar în 1566, a făcut un edem. Secretarul său personal a auzit ultimele cuvinte ale celebrului profet: "Nu o să mă mai găsiţi în viaţa la răsăritul soarelui!"...

Mai multe vorbe de duh ale unor oameni celebrii pe RomâniaTV.net.

×