x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Umbra" lui Nicolae Ceauşescu: "Operaţiunea Caisa" a ajuns la porci VIDEO

"Umbra" lui Nicolae Ceauşescu: "Operaţiunea Caisa" a ajuns la porci VIDEO

08 Apr 2014   •   09:55
"Umbra" lui Nicolae Ceauşescu: "Operaţiunea Caisa" a ajuns la porci VIDEO

Ca translator oficial al lui Nicolae Ceauşescu, Sergiu Celac nu putea fi altfel, decât un fel de "umbră" a lui Nicolae Ceauşescu în cadrul celor mai secrete tratative. De asemenea, era dator să păstreze o discreţie profesională absolută.

"Epoca de Aur": Cum prezenta propaganda ceauşistă România LUMINOASĂ în cea mai CENUŞIE perioadă VIDEO

Sergiu Celac a făcut în exclusivitate pentru România TV dezvăluiri despre ceea ce trebuia să fie un uriaş export de caise în Germania, care ar mai fi redresat datoria României, ţara noastră urmând să încaseze valută pe marfa exportată. Episodul este totodată şi un instantaneu unic al absurdului economiei centralizate. Este vorba despre "OPERAȚIUNEA CAISA", despre care nu s-a vorbit nimic până acum.

Dezvăluiri incredibile. Cum vindeau comuniştii OAMENI pe valută prin intermediul ICE Dunărea


"S-a făcut că pe la începutul anilor 70, să fie o eflorescență a caișilor în diferite zone pomicole din România cum nu mai fusese de multe decenii. Academia de Ştiințe agricole a sesizat organele de partid din vremea respectivă și, din aproape în aproape, au ajuns până la conducerea supremă de partid și de stat care a dispus constituirea unui comandament… al caisei, care să urmărească tot procesul", a relatat Celac.

Află ce s-a întâmplat cu "Operaţiunea Caisa" pe RomâniaTV.net.

×