x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un român a anunţat prin poştă că a ucis un om. Ce a urmat este incredibil

Un român a anunţat prin poştă că a ucis un om. Ce a urmat este incredibil

19 Iun 2013   •   11:11
Un român a anunţat prin poştă că a ucis un om. Ce a urmat este incredibil
Un bărbat din Iaşi a ucis un pieton care circula pe marginea drumului, fugind de la locul accidentului de teamă să nu facă închisoare.

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 iunie 2010, pe o stradă din Iaşi. Mai mulţi trecători au anunţat autorităţile că a avut loc un accident însă şoferul nu era de găsit.

Cazul părea greu de rezolvat pentru anchetatori, pentru că nu a existat nici un martor. După ce au reuşit să identifice cu exactitate locul producerii accidentului, anchetatorii au găsit mai multe indicii, care l-au transformat pe Marian Alexandru Ciobotaru (24 de ani) în principalul suspect în acest dosar.

Chemat la secţie, bărbatul a negat că ar avea vreo implicare în accident. După două săptămâni de remuşcări, acesta s-a decis să trimită o scrisoare poliţiştilor prin care se autodenunţa.

Procurorii l-au ţinut o noapte în spatele gratiilor, însă judecătorii au refuzat să-i emită mandatul de arestare preventivă. Magistraţii de la Judecătoria Iaşi au decis condamnarea şoferului la un an şi patru luni de închisoare cu suspendare.


×
Subiecte în articol: poşta accident detinut victima suspect