x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un student a schimbat turele la McDonald’s si a devenit multimilionar

Un student a schimbat turele la McDonald’s si a devenit multimilionar

17 Aug 2016   •   14:30
Un student a schimbat turele la McDonald’s si a devenit multimilionar

Un student a făcut milioane de lire sterline acasă în timp ce lucra cu jumătate de normă la McDonald’s.

Robert Mfune avea 16 ani când a învăţat bazele tranzacţiilor online lucrând la o firmă de finanţe după cursuri.

A început să tranzacţioneze de acasă, în Southampton, la 17 ani şi a făcut destui bani încât să îşi cumpere un Bentley de 130.000 de lire sterline la momentul în care îşi dădea admiterea. Tanarul i-a cumparat si mamei sale o casa si o masina.

“Să lucrez la McDonald’s, la ceai, să tranzacţionez de acasă şi să merg la colegiu concomitent a fost cea mai grea perioadă a vieţii mele” a spus afaceristul.

A schimbat turele de la fast-food cu viaţa înstărită, dar păstrează uniforma pentru a îşi aduce aminte de unde a plecat.

“Cănd făceam ceai am învăţat multe deoarece petreceam timpul cu oameni bine-informaţi, iar acasă îmi făceam propria documentare.” a mai adăugat el.

La 17 ani a început să tranzacţioneze cu numele mamei sale datorită restricţiilor de vârstă, asta în timp ce lucra la McDonald’s şi învăţa pentru testele de admitere, pe care le-a luat cu note de 9 şi 10.

Când a împlinit 18 ani, un mentor l-a ajutat să facă propriul cont, cont utilizat şi astăzi de pentru a îşi mări averea.  

De asemenea, Mfune a investit în cafenele şi imobiliare din Anglia, dar şi proprietăţi din locul său natal, Africa de Sud, potrivit Daily Mail.

Deţine şi o colecţie de maşini ce valorează 250.000 de lire sterline printre care se numără un Range Rover şi Bentley-ul său Continental GT  aurit.  Totuşi susţine că nu este materialist.

 

 

 

×
Subiecte în articol: mcdonald’s bentley