x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un timişorean a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit în Masivul Retezat. Bărbatul nu păţise nimic, fiind doar beat

Un timişorean a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit în Masivul Retezat. Bărbatul nu păţise nimic, fiind doar beat

26 Mar 2014   •   17:29
Un timişorean a sunat la 112 spunând că s-a rătăcit în Masivul Retezat. Bărbatul nu păţise nimic, fiind doar beat

Un timişorean a fost amendat de jandarmii montani, după ce i-a anunţat pe aceştia că s-a rătăcit pe valea Râului Mare din Masivul Retezat, însă echipa care a plecat în ajutorul său a constatat că bărbatul nu păţise nimic, în afară de faptul că se afla sub influenţa alcoolului.

Incidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 5 dimineaţa, jandarmii fiind alarmaţi prin numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că turistul din judeţul Timiş s-a rătăcit în Retezat. Bărbatul a precizat faptul că se află pe valea Râului Mare, pe un drum public, în apropierea unor pensiuni şi cabane.

'Deşi a fost îndrumat, bărbatul a insistat că are nevoie de ajutor, astfel că în zona în care se afla s-a deplasat un echipaj de jandarmi montani. Aceştia au constatat că bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, nu prezenta leziuni şi a refuzat orice asistenţa medicală. În cele din urmă jandarmii montani au reuşit să stabilească identitatea bărbatului şi cabana unde era cazat', a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, căpitan Nicolae Răducu.

Jandarmii montani l-au condus apoi pe turist, circa doi kilometri, până la cabana unde era găzduit.

Ulterior, în cursul zilei de miercuri, jandarmii montani au contactat din nou turistul şi l-au amendat cu 100 lei pentru că a solicitat intervenţia acestora fără un motiv întemeiat.

×