x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un TIR a intrat într-un bloc de locuinţe la Reşiţa (VIDEO)

Un TIR a intrat într-un bloc de locuinţe la Reşiţa (VIDEO)

de Agerpres    |    20 Mar 2014   •   20:57
Un TIR a intrat într-un bloc de locuinţe la Reşiţa (VIDEO)

Un accident de circulaţie soldat cu trei răniţi a avut loc joi, în zona Triaj din municipiul Reşiţa, când un TIR înmatriculat în Rusia a intrat într-un bloc de locuinţe, a anunţat comisar Ciprian Terciu, şeful Poliţiei municipiului Reşiţa.

La faţa locului s-au deplasat mai multe echipe de salvare.

"Am avut în total trei victime, dintre care o persoană încarcerată. Au fost implicate cinci maşini, un TIR care s-a oprit în apartamentul de la parterul blocului şi patru maşini mici", a declarat locotenent Florin Mălăescu, din partea ISU Semenic al judeţului Caraş-Severin.

Autotrenul venea dinspre centrul municipiului Reşiţa, a pătruns pe contrasens, a intrat pe trotuar şi s-a oprit la parterul blocului.

Pe scara blocului respectiv a fost oprită alimentarea cu gaz metan, iar circulaţia este îngreunată, de câteva ore în zonă.

"În jurul orei 18:00, au fost aduse trei victime ale unui accident rutier, starea lor fiind relativ bună, nefiind puse în pericol funcţiile vitale. Acestea prezentau anxietate foarte mare, traumatism cranio-cerebral, în toate cele trei cazuri, adică, un şofer de taxi şi două femei. Sunt conştienţi şi urmează să le facem examenele radiologice", a afirmat Anton Ursu, medic în cadrul UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Reşiţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin au întreprins o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la producerea accidentului.

Accident în Reşiţa

×
Subiecte în articol: accident tir accident rutier resita