x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Unde dă Udrea, creşte

Unde dă Udrea, creşte

de Luiza Moldovan    |    08 Mai 2014   •   21:04
LA VIE EN MOV
Ia uite, dom’le, câte lucruri se mai întâmplă într-un loc uitat de lume, despre care, până acum câtăva vreme, nici nu ştiam că există, comuna Tan-Ta-Nana-Ne! O tanti în vârstă e zguduită de un tip aşa, mai pirpiriu, de-i merg fulgii prin ţărână. Că doar din ţărână suntem făcuţi şi în ea ne mai trimit câte unii. Din seara zilei de 7 până în dimineaţa zilei de 8, despre agresor s-au vehiculat tot felul de informaţii, din care, dacă nu stai cu pixu-n mână să ţi le notezi, nu rămâi cu mai nimic. Ba era membru PDL, ba era membru PMP. Un deputat PDL apare şi zice că nu, pirpirică ăla nu e membru PDL, că nu există în PDL aşa ceva, ptiu, ptiu, ptiu!

Vine şi din PMP. PMP-ul, partid proaspăt, pana corbului, toţi unu’ şi unu’, aleşi pe sprânceană de prospătura de Udrea, de altfel, foarte exigentă la capitolul recuzită umană, nu, nu că nu, noi ne dezicem, ptiu, ptiu, ptiu, asta e o făcătură de securiştii naibii şi huo, Ponta! Până la prânz, omul nu mai era de nicăieri. Venise aşa, din neant şi, de pe la nu-ştiu-ce post rămân cu o burtieră bestială: omul a vrut să se apere deoarece domniţa voia să-l pupe, fiind, spun gurile rele, şi puţin alcoolizată. Ptiu, ptiu, ptiu! Cică la om, s-ar fi apărat de venirea inamicului cu o directă ca-n filme, să se apere de târâtură!

Ia să fi venit Valentina Pelinel puţin alcoolizată, să se prăvale peste el, cu gânduri nebuneşti, să vedem dacă tot aşa reacţiona! În orice caz, ce am reţinut, a fost că pe om l-a buşit şi plânsu’, care a zis că-i pare rău şi că-l roagă să-l ierte. Oh, oh. Noi aici credem c-ar fi o făcătură de securiştii naibii din PDL şi PMP şi că însăşi Udrea mână-n luptă vijelia-ngrozitoare. Că, de fapt, toate astea sunt regizate de la Cotropeni, ca micuţa sirenă din PMP, care luptă cu blugii rupţi, vorba aia, pentru ţară şi popor, pentru-al nostru viitor, care habar n-avem noi ce mult ţine Udrea la noi. Deci. Ce învăţăm noi de aici, copii? Noi de aici învăţăm că nu e bine să te duci aşa, la oameni, să-i pupi, mai ales dacă eşti şi puţin alcoolizat, deoarece Udrea te face securist împuţit şi te mai pune şi pe Feis-Boc, să te ştie toată lumea, să te arate cu degetu’ tot internetu’. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil. Fireşte, din punctul de vedere al campaniei electorale a PMP.

În ce ne priveşte, noi am învăţat de mici că bătaia e ruptă din rai, aşa că mamaie din Tan-ta-Nana-Ne să fie sigură că unde dă Udrea, creşte. Cum ce dă? Bani la Nana! Cum ce creşte? Parcuri!


×