x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar

Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar

02 Ian 2014   •   13:21
Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar

 Urna cu cenuşa regizorului Sergiu Nicolaescu, care a decedat pe 3 ianuarie 2013, la vârsta de 82 de ani, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar din Bucureşti, a anunţat Dana Nicolaescu, soţia regretatului cineast, într-un comunicat de presă. "Pe 27 decembrie, urna cu cenuşa soţului meu, regizorul Sergiu Nicolaescu, a fost înhumată la Cimitirul Bellu Militar, în locul de veci pe care l-am amenajat pentru el", se arată în comunicat.

Dana Nicolaescu mai spune că, în perioada 24 - 26 ianuarie, Fundaţia Sergiu Nicolaescu şi Uniunea Cineaştilor din România (UCIN) vor organiza în memoria lui Sergiu Nicolaescu un eveniment intitulat "Sergiu. Ianuarie. În fiecare an".

Evenimentul va avea loc la Cinema Studio din Capitală şi va include vernisajul unei expoziţii de fotografii, precum şi proiecţii speciale cu filme de şi despre Sergiu Nicolaescu.

În vara anului trecut au apărut în presă fragmente din testamentul lui Sergiu Nicolaescu în care acesta a dispus să fie “înmormântat creştineşte”. Adică să nu fie incinerat.



 

 

×