x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Va divulga Vanghelie numele jurnaliştilor ce urmează a fi arestaţi?

Va divulga Vanghelie numele jurnaliştilor ce urmează a fi arestaţi?

10 Apr 2009   •   00:00

Vineri de la ora 22:00, Antena 3 va difuza o ediţie specială moderată de Maria Coman care îi va avea ca invitaţi pe Andrei Bădin, Senior Editor Antena 3, şi Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti.



Marian Vanghelie declara pe 5 aprilie că seria arestărilor din ultima perioadă va continua, fiind vizaţi şi mai mulţi jurnalişti.
Urmează să aflăm astăzi dacă preşedintele PSD Bucureşti va nominaliza pe cineva. Un alt subiect abordat va fi cel al taberelor din PSD.

Antena 3 lanseaza un nou format: Antena 3 Special!

In fiecare vineri, incepand cu ora 22:05, Antena 3 va difuza "Antena 3 Special", o emisiune care va dezbate cele mai fierbinti subiecte al momentului. Moderata de Maria Coman, emisiunea va avea ca invitati persoane cheie implicate direct in cele mai recente si importante evenimente de pe scena politica si nu numai. Astfel, Antena 3 va transmite publicului informatii direct de la sursa, pentru ca telespectactorii sa beneficieze de o viziune clara a situatiilor cu care Romania se confrunta.  
 
In editia de astazi, invitati vor fi invitaţi pe Andrei Bădin, Senior Editor Antena 3, şi Marian Vanghelie, preşedintele PSD Bucureşti. Marian Vanghelie declara pe 5 aprilie că seria arestărilor din ultima perioadă va continua, fiind vizaţi şi mai mulţi jurnalişti. Urmează să aflăm astăzi dacă preşedintele PSD Bucureşti va nominaliza pe cineva. Un alt subiect abordat va fi cel al taberelor din PSD.
 
Persoanele care vor sa transmita informatii sau care doresc sa-si exprime un punct de vedere referitor la subiectele zilei, pot contacta Antena 3 la stiri@antena3.ro sau 021/20.30.118.



×
Subiecte în articol: mass-media