x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vaccinarea anti-COVID a început și la Spitalul Colentina

Vaccinarea anti-COVID a început și la Spitalul Colentina

04 Ian 2021   •   16:59
Vaccinarea anti-COVID a început și la Spitalul Colentina

Vaccinarea anti-COVID a început, luni, 4 ianuarie, la Spitalul Colentina. Dintre cei 1.400 de angajați, 890 au optat pentru imunizare, a declarat managerul instituției, Victor Cauni, în cadrul unei conferințe de presă.

„Organizăm vaccinarea în funcţie de secţiile care au avut cea mai mare contribuţie în lupta cu COVID şi au fost cel mai afectate de această luptă, adică secţiile ATI, secţiile pneumologie şi alte secţii. Am făcut prin compartimentul nostru de statistică un procent al acestor secţii tocmai pentru o transparenţă foarte bună şi pentru a nu exista discuţii, iar cu ajutorul directorului medical şi al echipei manageriale cred că o să reuşim să vaccinăm în cât mai scurt timp tot personalul nostru. Deocamdată avem 890 de membri ai personalului nostru din aproape 1.400 care doresc să se vaccineze. (...) O serie destul de mare din personalul nostru a fost infectat cu COVID şi aşteptăm, conform protocolului", a precizat Cauni.

De asemenea, acesta a afirmat că speră ca la nivel national să se vaccineze cât mai multe persoane.

„Chiar sper şi la nivel naţional ca în această campanie să se vaccineze cât mai mulţi, sper ca oamenii să nu creadă toate aceste teorii ale conspiraţiei, pentru că noi am văzut într-adevăr ce face acest virus şi noi credem că acest vaccin va fi o soluţie la această problemă", a afirmat managerul Spitalului Colentina.

 

×
Subiecte în articol: vaccin anti-covid spitalul colentina