x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vâlcea: Bărbatul care a tras fără motiv cu un pistol cu bile într-un autocar cu călători, reţinut

Vâlcea: Bărbatul care a tras fără motiv cu un pistol cu bile într-un autocar cu călători, reţinut

de Mediafax    |    17 Aug 2012   •   09:25
Vâlcea: Bărbatul care a tras fără motiv cu un pistol cu bile într-un autocar cu călători, reţinut

Barbatul care calatorea joi intr-un autocar pe ruta Bucuresti - Ramnicu Valcea si a tras fara motiv cu un pistol cu bile in mijlocul de transport a fost retinut vineri, urmand sa fie prezentat Judecatoriei Ramnicu Valcea cu propunere de arestare preventiva.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subinspector Alina Teodorescu, barbatul a fost retinut pentru uz de arma neletala fara drept si ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice.

Barbatul a fost dus in arestul IPJ Valcea si urmeaza ca in cursul zilei de vineri sa fie prezentat Judecatoriei Ramnicu Valcea cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Politistii au fost sesizati, joi, prin 112, ca un barbat a tras cu un pistol cu bile intr-un autocar, apartinand unei firme de transport persoane, care facea o cursa Bucuresti - Ramnicu Valcea - Horezu.

De asemenea, barbatul, pasager in autocar, i-a amenintat pe calatori. In urma incidentului, nicio persoana din autocar nu a fost ranita. Potrivit martorilor, barbatul a avut un comportament violent de la urcarea in autocar, la Bucuresti, si exista suspiciunea ca este baut.

"Oamenii legii au oprit in trafic, pe DN 7, in localitatea Budesti, un autocar, reusind sa identifice si imobilizeze un barbat de 58 de ani, din municipiul Bucuresti, persoana care a facut uz de arma. Barbatul a fost dus la sediul IPJ Valcea", declara purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea, subinspector Alina Teodorescu.

Politistii au gasit doua arme asupra barbatului una cu gaze si una cu bile de cauciuc, detinute legal. Cele doua pistoale aflate asupra cetateanului au fost ridicate de catre anchetatori.

×