x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vamaioţi cu dosare penale pentru deţinere de droguri. Trafic de droguri şi la Mamaia

Vamaioţi cu dosare penale pentru deţinere de droguri. Trafic de droguri şi la Mamaia

02 Mai 2014   •   14:40
 Vamaioţi cu dosare penale pentru deţinere de droguri. Trafic de droguri şi la Mamaia

Poliţia Română a întocmit dosare penale pe numele a 18 tineri, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc în vederea consumului propriu, informează Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

În cadrul activităţilor de prevenire desfăşurate joi, precum şi în cursul nopţii de 1 spre 2 mai, în Staţiunile Vama Veche şi Mamaia, poliţiştii antidrog au surprins în flagrant şapte tineri, cu vârste între 17 şi 28 de ani, având asupra lor ţigări confecţionate artizanal şi bile din aluminiu, conţinând cannabis, grindere şi foiţe de ţigară.

Activităţile preventive au fost continuate de către poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din cadrul DCCO - IGPR, BCCO Constanţa şi SCCO Porturi Maritime Constanţa, în cursul nopţii de joi spre vineri, în staţiunea Mamaia, pentru depistarea deţinătorilor ilegali de substanţe interzise şi combaterea traficului de droguri. 11 tineri au fost depistaţi în flagrant de poliţişti cu substanţe interzise asupra lor. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: droguri vama veche droguri mamaia