x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vânzare specială în numele unei bănci germane

Vânzare specială în numele unei bănci germane

07 Feb 2014   •   10:18
Vânzare specială în numele unei bănci germane
Lichidare publică de covoare orientale originale de calitate superioară în incinta Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti, cu reduceri drastice de preţuri

Atunci când vine vorba despre bani, băncile se văd nevoite să nu mai fie indulgente. Luând în considerare condiţiile înăsprite de creditare, acestora nu le mai rămâne decât să ia măsuri drastice. Evident, o astfel de acţiune intransigentă a devenit încă o dată necesară: Aşa cum s-a putut afla din presă, o instituţie bancară germană a încredinţat firmei “Lichidări Bavaria” lichidarea stocului de covoare persane selecţionate aparţinând unei societăţi renumite în branşă. Stocul de marfă, care reprezintă garanţie bancară, este extrem de vast, astfel încât, în scopul unei lichidări cât mai rapide posibil, s-a dispus scoaterea la vânzare a întregului sortiment, cu reduceri extreme de preţuri. “Înstrăinarea în scurt timp a unei astfel de colecţii uriaşe este posibilă numai cu avantaje de preţ considerabile pentru clienţi”, declară coordonatorul operaţiunii de lichidare, Hans-Joachim Breier. “Acesta este motivul pentru care vânzarea se face, fără excepţie, cu reduceri de jumătate până la doua treimi din preţul la care marfa a fost evaluată!”

Iubitorii unui stil de viaţă elevat au astfel şansa de a face afacerea anului, vizitând spaţiile destinate lichidării stocului din incinta Complexului Expoziţional Romexpo din Bucureşti (lângă “World Trade Center Bucureşti” din sectorul 1, hala G1, acces către hală de pe Bulevardul Expoziţiei / intrarea C, numeroase locuri de parcare gratuite direct în faţa halei, telefon 02 12 / 07 70 44). Vizitatorii vor putea alege dintre covoare orientale ţesute manual, veritabile, de toate dimensiunile şi modelele, de la cele rezistente precum Bidjar până la arta ţeserii din mătase precum Qom sau Caşmir, de la tendinţele actuale în domeniul covoarelor, de exemplu Ziegler, până la nemuritoarele modele clasice (Nain, Tabriz, Keşan etc.), de la modelele moderne unicat pentru tineret, precum Gabbeh sau Nepal, până la rarităţi antice cu o valoare perenă, de ex. vechiul Kazak. Lichidarea de stoc are loc astăzi, vineri 7 februarie, şi mâine, sâmbătă, 8 februarie, între orele 10.00 - 18.00, precum şi duminica, pe 9 februarie, între orele 11.00 - 18.00; în plus, vânzarea specială publică de covoare orientale în numele unei bănci germane va avea loc şi începând de luni, 10 februarie, între orele 10.00 - 18.00.

×