x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vecina mea Băsescu vrea

Vecina mea Băsescu vrea

de Luiza Moldovan    |    04 Mai 2014   •   16:14

LA VIE EN MOV
Eu cred că, la bătrâneţe, Elena Udrea o să fie la fel de grandomană ca Băsescu. Sau, pentru că ar fi bine ca ucenicul să-şi depăşească maestrul, ar putea să se ducă cu grandomania încă şi mai sus. Dac-ar fi să te iei după ce scrie şi ce spune, la tabloul de fată preabestială căreia îi iese totul la superlativ nu se mai poate adăuga nimic. Parcă orice cuvânt e în plus după ce-i citeşti o prezentare. Parcă-ţi vine să tragi cortina şi să te duci acasă, convins fiind c-ai văzut perfecţiunea cu ochii. După ce am văzut-o sărind cu paraşuta, tot ce-mi mai doresc e să se ducă cu supersonicul şi ăsta să iasă din atmosfera terestră, astfel ca madam să nu se mai întoarcă nciodată (dar niciodată!) din spaţiu.

Elena Udrea şi PMP, împreună cu preabestialul Traian Băsescu, care trăiască şi înflorească şi nici o masă fără peşte. Vorbesc cu oamenii prin piaţă, prin magazine, în parcuri. Treaba e nasoală. N-au oamenii cu ce să-şi cumpere un pătrunjel, oameni buni! |şi fac credite ca să-şi cumpere o pâine d-aia nasoală! Cunosc un cuplu de pensionari, foşti profesori universitari, care caută mâncare aruncată prin gunoaie pentru că toţi banii pe care-i iau într-o lună se duc pe medicamentele singurului lor fiu, bolnav de cancer. Udrea vorbeşte despre modernizarea statului după 10 ani de dictatură Băsescu, după 10 ani de “modernizare”, în care oamenii n-au cu ce, bă, n-au cu ce! Vorbeşte despre prospeţime şi sinceritate. Despre dusul mai departe al proiectelor Băsescu!

“Să nu ne mai ascundem după vişini: PMP a luat fiinţă pentru că sunt foarte mulţi care-şi doresc continuarea reformelor Preşedintelui (N.B.: cu Pî mare!!!, n.red.) şi a măsurilor acestuia de modernizare a statului!”. Cu alte cuvinte, ce vrea madam să spună? Că mai sunt încă sate fără canalizare şi fără electricitate care au nevoie de parcuri şi terenuri de sport, pentru că, nu-i aşa, sportul e necesar pentru o minte limpede şi echilibrată, pentru o viaţă sănătoasă. Că mai sunt cartiere prin România care ar mai avea nevoie de încă două rânduri de borduri şi de încă o asfaltare, după alte ţîşpe! “Mişcarea Populară este singurul partid care vrea să ducă mai departe proiectele lui Traian Băsescu”.

Ce proiecte? Care modernizare? Cu ce? La cine? La ce? Pentru ce? Ce-i aia modernizare la Udrea? O pensionară care-şi permite un bilet la teatru e modernizare? De fapt, scuze! Un pensionar care-şi permite să se ducă la teatru e pasibil să-i vină mascaţii în casă, că de unde are bani. Cine vrea să voteze mai departe modernizarea s-o facă. Iha!

 

 

 

×
Subiecte în articol: basescu udrea la vie en mov