x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Traian Băsescu, declaraţii de la berărie: "Am revenit la condiţia pe care mi-o doream"

(VIDEO) Traian Băsescu, declaraţii de la berărie: "Am revenit la condiţia pe care mi-o doream"

21 Dec 2014   •   15:55
(VIDEO) Traian Băsescu, declaraţii de la berărie: "Am revenit la condiţia pe care mi-o doream"

Traian Băsescu a ajuns la o berărie din parcul Herăstrău, unde s-a întâlnit cu Elena Udrea, dar şi cu alţi membri şi susţinători ai PMP. Întâmpinat de jurnalişti, fostul preşedinte al României a declarat că, în sfârşit, a revenit la condiţia pe care şi-o dorea, aceea de om liber de a se afla şi a se distra în compania cui doreşte.

Întrebat de jurnalişti dacă bea de supărare sau fericire, Băsescu a comentat: "De ce să fiu supărat, omule? Am revenit la condiţia pe care mi-am dorit-o şi în ultimii 10 ani, de om liber." Despre biroul de la PMP, Băsescu a explicat că "îl va lua în primire" când acesta va fi gata.

Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul de preşedinte al României, odată cu depunerea jurământului în Parlamentul României de către Klaus Iohannis. După ceremonia de predare a mandatului, ţinută la Cotroceni, Traian Băsescu a plecat direct către o berărie din Capitală.




×
Subiecte în articol: basescu berarie