x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viorel Hrebenciuc, reţinut de DNA

Viorel Hrebenciuc, reţinut de DNA

28 Oct 2014   •   13:52
Viorel Hrebenciuc, reţinut de DNA

Viorel Hrebenciuc a fost reţinut de procurorii DNA Braşov, după mai multe ore de audieri, în dosarul retrocedarilor ilegela de terenuri.

Social-democratul a declarat, astăzi, la intrarea în sediul instituţiei că este pregătit pentru arestare preventivă, dar că nu îi este frică.

"Peste două-trei luni o să râdeţi de el (n.r. - de dosar). Un singur lucru vreau să vă spun: de ani frica domină România. Toate acţiunile noastre sunt paralizate de frică, nimeni nu semnează o hârtie, nimeni nu mai are o iniţiativă. Toată lumea are o spaimă celebră devenită de acum. Eu am demonstrat prin gestul meu că nu îmi este frică pentru că ştiu ce am făcut. Nu am niciun motiv să nu mă prezint cu inima deschisă în faţa procurorilor de la DNA. De altfel, nici DNA nu este o sperietoare pentru cei care nu au greşit prea mult", a declarat Hrebenciuc.

Întrebat dacă este pregătit pentru arestare preventivă Hrebenciuc a declarat: "Bineînţeles că sunt pregătit şi pentru asta!".

DNA a cerut încuviinţarea arestării preventive a deputaţilor PSD Ioan Adam şi Viorel Hrebenciuc, puşi sub acuzare în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri. Plenul Camerei Deputaţilor a luat act luni de demisia social-democratului Viorel Hrebenciuc.

×
Subiecte în articol: viorel hrebenciuc