x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Vremea probabila - 21 decembrie 2008

Vremea probabila - 21 decembrie 2008

de Dan Panaitescu    |    21 Dec 2008   •   00:00

Până ieri, regimul termic a fost caracteristic pentru vreme caldă, ca urmare a influenţei directe a nucleului depresionar mediteranean blocat în zona noastră geografică şi care a adus în prima fază aer cald şi umed.



Ca urmare, în următorul interval de prognoză, vremea se va răci de la o zi la alta, astfel că temperatura aerului va ajunge la valori apropiate de cele obişnuite (atât în cursul zilei, cât şi noaptea), cerul va fi mai mult noros şi vor cădea precipitaţii în general slabe. (meteorolog Doina Mărăşoiu)

BUCUREŞTI


Azi (duminică):
Trecător va ploua în cursul zilei, iar spre seară şi noaptea vor fi posibile precipitaţii mixte. Maxima: 5°C; minima: –1°C.

Mâine (luni):

Cerul va prezenta înnorări, mai accentuate în cursul nopţii, când va ninge. Maxima: 6°C; minima: –3°C.

Poimâine (marţi):

Cerul va fi noros şi temporar vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare. Maxima: 5°C; minima: –3°C.

LA MUNTE


Azi (duminică):
Cerul va fi mai mult noros şi pe arii relativ extinse va ninge slab în Carpaţii Orientali şi Meridionali şi local în rest. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona înaltă.

Mâine (luni):

Cerul va fi mai mult noros şi va ninge pe arii relativ extinse, îndeosebi spre seară şi în cursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări îndeosebi pe creste, unde va viscoli sau spulbera zăpada.

Poimâine (marţi):
Cerul va fi mai mult noros şi local va ninge. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în zona înaltă, unde va viscoli sau va spulbera zăpada. Temperatura aerului se va menţine la valori normale.

×
Subiecte în articol: meteo