x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air introduce opt rute noi din Capitală. Prețurile biletelor pornesc de la 119 lei

Wizz Air introduce opt rute noi din Capitală. Prețurile biletelor pornesc de la 119 lei

26 Iun 2020   •   14:24
Wizz Air introduce opt rute noi din Capitală. Prețurile biletelor pornesc de la 119 lei
Sursa foto: observator.tv

Compania Wizz Air anunță astăzi opt noi rute de la București, spre Cagliari (Sardinia / Italia), Copenhaga, Bergen (Norvegia), Hamburg, Karlsruhe / Baden-Baden, Memmingen (Germania), Santorini și Mykonos (Grecia).

 

Biletele pentru toate rutele noi pot fi deja rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil a companiei aeriene cu prețuri începând de la 119 lei.

Din 2007 compania aeriană a transportat peste 22 de milioane de pasageri pe rutele sale din București. Împreună cu cele opt noi rute anunțate astăzi, Wizz Air va oferi peste 3 milioane de locuri în rețeaua companiei aeriene de la București în 2020.

Compania aeriană a anunțat recent o serie de măsuri de igienă crescute, pentru a asigura sănătatea și siguranța clienților și ale echipajului. Ca parte a acestor noi protocoale, pe tot parcursul zborului, atât echipajul de cabină, cât și pasagerii sunt obligați să poarte măști, echipajul de cabină având și mănuși. Aeronavele Wizz Air sunt supuse periodic unui proces de nebulizare performant cu o soluție antivirală și, ca urmare a programului de curățare zilnic strict al WIZZ, toate aeronavele sunt dezinfectate peste noapte cu aceeași soluție antivirală. Fiecare pasager primește la intrarea în aeronavă șervețele igienizante, revistele de la bord au fost scoase din aeronavă, iar pentru toate achizițiile de la bord se recomandă plata contactless. Pasagerii sunt rugați să urmeze măsurile de distanțare fizică introduse de autoritățile locale de sănătate.

 

×
Subiecte în articol: wizz air