x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Wizz Air suspendă toate zborurile din România către nordul Italiei până pe 3 aprilie din cauza epidemiei de COVID-19

Wizz Air suspendă toate zborurile din România către nordul Italiei până pe 3 aprilie din cauza epidemiei de COVID-19

08 Mar 2020   •   12:43
Wizz Air suspendă toate zborurile din România către nordul Italiei până pe 3 aprilie din cauza epidemiei de COVID-19
Sursa foto: observator.tv

Compania aeriană Wizz Air a anunțat, astăzi, printr-un comunicat de presă, că suspendă toate zborurile din România către nordul Italiei până pe 3 aprilie 2020, în încercarea de a limita epidemia de coronavirus.

Zborurile din România către cele două aeroporturi vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Wizz Air anunță că persoanele care au bilete pentru zborurile București – Bergamo, București – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timișoara – Bergamo, Timișoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iași – Treviso, Iași – Bergamo și Craiova – Bergamo până pe data de 3 aprilie nu vor putea călători.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informați și vor fi reprogramați automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienții care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicația pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului inițial sub formă de credit de companie, anunță Wizz Air într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Mediafax

×
Subiecte în articol: wizz air