x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică A rupt buletinele de vot ale iubitei şi s-a ales cu dosar penal

A rupt buletinele de vot ale iubitei şi s-a ales cu dosar penal

22 Noi 2009   •   00:00

Unui bărbat din oraşul Filiaşi i s-a întocmit dosar penal după ce a rupt buletinele de vot ale concubinei sale, deranjat că preşedintele secţiei de votare i-a solicitat să iasă din cabina de vot, în care intrase alături de iubita sa.



Poliţiştii din Filiaşi au fost solicitaţi să intervină la secţia de votare nr. 221 din oraş, după ce un bărbat a rupt mai multe buletine de vot.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul şi-a exercitat dreptul de vot, apoi a intrat în cabină alături de concubina sa, în vârstă de 18 ani, care nu ştie să citească, pentru a o ajuta. În acel moment, preşedintele secţiei a intervenit, solicitându-i bărbatului să iasă din cabină întrucât nu are voie.

"Din cauză că a fost scos din cabină, bărbatul s-a enervat, a luat buletinele de vot ale concubinei sale şi le-a rupt", a declarat locotenent Cosmin Mirea, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Craiova, citat de Mediafax.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru împiedicare prin orice mijloace a libertăţii de exercitare a dreptului de a alege sau a fi ales şi pentru împiedicarea prin orice mijloace a libertăţii de exercitare a dreptului de a vota la referendum, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

×
Subiecte în articol: alegeri 2009