x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Adrian Oros: O victorie în genunchi. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia

Adrian Oros: O victorie în genunchi. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia

22 Noi 2021   •   17:40
Adrian Oros: O victorie în genunchi. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia
Sursa foto: Hepta

Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru „starea jalnică în care au adus acest partid istoric”, este de părere senatorul Adrian Oros.

„O victorie în genunchi! Cum zicea Olguța: Marcel le-a luat și banii de pe piept. Toată conducerea PNL ar trebui să își dea demisia pentru starea jalnică în care au adus acest partid istoric. Pentru haosul creat în mod artificial, când au aruncat în aer coaliția de guvernare, agravând criza economică care s-a suprapus peste criza sanitară. Si pentru modul în care au trădat electoratul care a votat o coaliție de dreapta care să dezvolte România. Nici unul nu este mai puțin vinovat. Au votat la comandă, fără nici un discernământ, ca niște păpuși mecanice invocând ", scrie Oros pe Facebook.

Potrivit acestuia, la congresul PNL, „echipa câștigătoare” a promis că va ține PSD departe de guvernare cel puțin 7 ani.

„Acum, la două luni de la Congres, pentru a-și demonstra consecvența, aceleași personaje stranii ne spun că fac un pact de guvernare cu PSD pentru 7 ani. Un pact victorios, semnat în genunchi. Unii dintre principalii artizani și susținători ai grandiosului proiect, rămânând pe dinafară, au început să ceară capul . E de așteptat ca în următoarea perioadă mulți dintre acești vrednici să încerce să își spele imaginea, debarcându-l pe Câțu. Eu le spun altceva: Dați-vă demisia toți! Toți Rareșii, Bocii, Ralucii și Fluturii de partid și de stat! Luați-vă labele de pe Partidul Național Liberal!”, adaugă Oros.și>

Adrian Oros se află printre senatorii PNL care au părăsit grupul parlamentar din Senat, după ce Ludovic Orban și-a anunțat dezafilierea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Adrian Oros