x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică ALDE vrea ripostă la mişcarea #rezist

ALDE vrea ripostă la mişcarea #rezist

21 Mai 2018   •   09:44
ALDE vrea ripostă la mişcarea #rezist

Dacă PSD tot stagnează cu anunţuri privind mitinguri de susţinere a partidului, la ALDE se ascut armele. La Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) vicepreşedintele ALDE Graţiela Gavrilescu, vicepremier şi ministru al Mediului, i-a îmboldit pe membrii Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE) să fie "la concurenţă cu #rezist, pentru că ALDE merită''.

 

Graţiela Gavrilescu (foto) i-a îndemnat cu năduf pe tinerii liberal – democraţi să nu se lase intimidaţi de #rezist. "O să vă rog ca, aşa cum #rezist postează zilnic împotriva noastră pe Facebook şi pe toate reţelele de socializare, împotriva poporului român, împotriva unităţii noastre, aşa să postaţi dumneavoastră în permanenţă cu sigla ALDE şi promovaţi-vă, aveţi posibilitate, meritaţi (…) Vă mai rog ceva (...) - să fiţi la concurenţă cu #rezist, trebuie, pentru că ALDE merită. Aşa vom putea să fim a doua putere politică a României în 2020", a declarat Graţiela Gavrilescu. De asemenea, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, a mărturisit că se simte deziluzionat atunci când vede tineri care merg la manifestări publice, unde militează pentru ''slava instituţiilor represive ale statului'' şi deplânge faptul că junii #rezist şi-au ales modele precum Kovesi sau Coldea. "Sunt dezamăgit şi am un gust amar când văd, uneori, tineri care merg chiar la manifestări publice, unde parcă militează pentru slava instituţiilor represive ale statului, parcă şi-au ales modele cum ar fi Kovesi sau Coldea şi atâta înţeleg ei din ceea ce înseamnă o ţară europeană, o ţară liberă, o ţară democrată", a declarat Tăriceanu, duminică, la Gala Premiilor Tineretului Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (TLDE), de la Palatul Parlamentului.

 

Tăriceanu spune că îi compătimeşte pe tinerii #rezist şi aruncă vina pe partidele care militează alături de ei, pentru că, în opinia liderului ALDE, în loc să le insufle idealuri măreţe, aşa cum existau în momentul căderii comunismului, îi lasă să se ducă pe un drum greşit.

×
Subiecte în articol: ALDE