x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Aleşii se plâng la şefa Camerei

Aleşii se plâng la şefa Camerei

de Monica Iordache Apostol    |    05 Feb 2010   •   00:00
Aleşii se plâng la şefa Camerei
Sursa foto: Bogdan Iuraşcu/Jurnalul Naţional

Parlamentarii PD-L i s-au plâns preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, că devin subiect de presă de prima pagină din cauza cazării, deşi ei muncesc şi fac proiecte de lege.



Stenograma şedinţei de miercuri a Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor arată că Roberta Anastase, preşedinta acestui for, s-a plâns că sunt nedreptăţiţi colegii săi. "Domnule secretar general, eu am avut o discuţie cu colegii mei din grupul PD-L care mi-au atras atenţia asupra faptului că mereu devin subiect de presă (...), punându-li-se în cârcă nişte sume fabuloase.

Spunându-se «uite, domnule, cât cheltuiesc oamenii aceştia de la stat». (...) Dânşii spun: «Noi muncim, ne străduim, facem proiecte şi, cu tot efortul nostru de a face lucruri bune, ajungem subiecte de prima pagină din cauza cazării, de exemplu»", a spus Roberta Anastase. Ea a făcut aceste precizări după ce secretarul general al Camerei, Gheorghe Barbu, a prezentat un memorandum privind cazarea deputaţilor la Hotelul Bucureşti. Preţul pentru o cameră dublă în regim de single va fi de 245 de lei pe zi.

×
Subiecte în articol: politic