x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Nu vorbim de suspendarea lui Băsescu

Antonescu: Nu vorbim de suspendarea lui Băsescu

24 Mar 2013   •   12:51

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, într-o emisiune televizată, că liderii USL nu au promis în campanie o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, însă există "germenii unor confruntări", iar pactul de coabitare cu premierul rămâne în opinia sa fără utilitate, conform Mediafax.

Liderul PNL a fost întrebat dacă nu există o discrepanţă între poziţionarea USL înainte de parlamentare faţă de Traian Băsescu şi cea din ultimele luni de zile, în condiţiile în care înainte de alegeri s-a avansat inclusiv ideea unei noi suspendări.

"Eu personal şi atâta vreme cât am fost în campania electorală şi cu Victor Ponta şi cu ceilalţi ai partidelor care compun USL n-am vorbit şi nu i-am auzit vorbind despre o nouă suspendare. Am vorbit şi vorbesc şi astăzi despre faptul că atâta vreme cât Traian Băsescu va fi la Cotroceni va exista o problemă, vor exista în permanenţă germenii unor confruntări care nu sunt deloc benefice pentru această ţară, dar că până la urmă respectăm Constituţia şi legile în vigoare, va trebui să mergem înainte", a susţinut Antonescu, citat de Antena 3.

×