x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Pe durata vieţii mele politice nu există posibilitatea refacerii USL

Antonescu: Pe durata vieţii mele politice nu există posibilitatea refacerii USL

22 Mar 2014   •   14:46
 Antonescu: Pe durata vieţii mele politice nu există posibilitatea refacerii USL

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat sâmbătă că pe durata vieţii sale politice refacerea USL nu este posibilă.

'Nu, pe durata vieţii mele politice nu (există posibilitatea refacerii USL - n.r.). Dar, sigur că sunt de acuma la o vârstă (...), dar în viziunea asta de operetă a domnului Ponta 'hai că facem tot ce se poate - şi asta este normal, că este competiţia -, poate că îşi rup gâtul liberalii la europarlamentare şi vin înapoi cu coada între picioare'... şi dacă s-ar întâmpla, ceea este imposibil, tot nu ar fi refacerea unui mare proiect', a declarat Antonescu, într-o conferinţă de presă, întrebat dacă s-ar putea reface USL într-un viitor apropiat.

El a afirmat că eşecul USL a fost cauzat de faptul că liderul PSD, Victor Ponta, nu a dorit să folosească forţa PNL într-o direcţie corectă.

'Cred că esenţial pentru eşecul proiectul nu este atât faptul că PSD-ul, pe fond, nu s-a schimbat faţă de 2004, ci că Victor Ponta ca lider nou nu a putut sau nu a dorit să folosească şi conjunctura şi sprijinul extraordinar pe care eu şi PNL l-am dat domnului Ponta anume pentru a putea folosi forţa acestui partid într-o direcţie corectă', a arătat Antonescu, după un eveniment de prezentare a primilor candidaţi liberali la alegerile europarlamentare. (Agerpres)



×
Subiecte în articol: antonescu usl