x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: "Să-ţi fie ruşine domnule Cataramă. Orban să ne ţină un curs scurt despre cum e să conduci fără ţuţări”

Antonescu: "Să-ţi fie ruşine domnule Cataramă. Orban să ne ţină un curs scurt despre cum e să conduci fără ţuţări”

de Monica Iordache Apostol    |    05 Mar 2010   •   00:00

Cele spuse de la tribuna congresului PNL au reuşit să-l irite pe preşedintele liberal Crin Antonescu. Liderul liberal a ţinut să le dea replica în special lui Ludovic Orban şi Viorel Cataramă, ultimul dintre ei spunând că PNL a ieşit din campania electorală cu o datorie de 1,6 milioane de euro sugerând că astfel este la mâna lui Dinu Patriciu.

"Este în sală un cetăţean, Cataramă Viorel, nu ştiu gradul, este candidat la preşedinţia partidului", a început Antonescu, după care l-a acuzat că "a procedat în cel mai josnic mod în timpul campaniei electorale", declarând public că liberalii trebuie să voteze cu Mircea Geoană sau cu Traian Băsescu întrucât candidatul liberal nu are nici o şansă. "Un partid organizat trebuia să îl excludă", a tunat Antonescu, după care a recunoscut că PNL are datorii, aşa cum a avut şi la finalul mandatului lui Tăriceanu, şi la finalul mandatului lui Cataramă, în anii ‚90. "PNL are datorii, a rămas cu datorii şi după ce l-aţi condus dvs şi după ce l-a condus Tăriceanu, dar nu e adevărată insinuarea demnă de fosta Securtate că partidul e la cheremul unui sponsor. Să vă fie ruşine, domnule Cataramă!", a declarat Antonescu.


ANTONESCU ŞI ORBAN NU SUNT STAN ŞI BRAN
După ce a terminat cu Viorel Cataramă, Antonescu l-a luat în primire pe Orban, căruia, referindu-se la ţuţări, i-a spus, ironic, că îi pare rău că nu a fost invitat la uşa cabinetului de viceprimar sau la cea de ministru al Transporturilor pentru a i se ţine un curs scurt despre cum e să conduci fără ţuţări. L-a îndemnat apoi pe Orban să nu se mai "lamenteze" şi să treacă peste această mică "psihodramă", pentru că "există nenorociri mai mari în lume decât să nu mai fi tu prim-vicepreşedinte sau eu preşedinte, sau să ne despărţim noi doi, de parcă am fi Pat şi Pataşol sau Stan şi Bran". Cât despre a le răspunde liberalilor din ţară la telefon, Antonescu l-a acuzat pe Orban că prestează această activitate mai mult cu scopul de a-şi pregăti "preşedinţi de filiale din umbră" sau "a număra câte voturi ai la viitorul congres". Asigurându-l însă ca va aprecia meu munca lui în partid, Antonescu l-a invitat: "Ludovic, fă-mi cinstea şi candidează la preşedinţia PNL".

×
Subiecte în articol: politic