x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu şI Nicolai, supăraţi că partidul leneveşte

Antonescu şI Nicolai, supăraţi că partidul leneveşte

de Monica Iordache Apostol    |    19 Mai 2009   •   00:00

Liderii PNL sunt supăraţI din cauza haosului care s-a instaurat în partid după ultimul congres extraordinar. La şedinţa de ieri a consiliului Naţional Executiv al PNL, şefii de organizaţii ar fi trebuit să prezinte situaţia desfăşurării campaniei electorale în fiecare judeţ, dar puţini s-au achitat de această obligaţie de partid.



Întrebaţi, la finalul şedinţei, de vicepreşedintele Norica Nicolai de ce nu au trimis la centru situaţiile, toţI şefii de filiale au tăcut, lucru care a enervat-o pe prima plasată pe lista liberală pentru europarlamentare, spun surse participante. Norica Nicolai le-a reproşat liberalilor din teritoriu că nu se implică în campanie şi că dacă "vor dormi" vor face rău întregului partid". "Indiferent cine face mai mult şI cine face mai puţin, în campania asta, rău o să ne fie tuturor", i-a scuturat vicepreşedintele liberal. Preşedintele PNL Crin Antonescu le-a reproşat acelaşi lucru colegilor de partid, spunând că merge  prin ţară şi nu vede afişe de campanie şi nici mobilizare din partea primarilor. Preşedintele de onoare al PNL Mircea Ionescu Quintus a confirmat discuţia din timpul şedinţei, spunând că el însuşi a fost mirat să-I vadă tăcând pe lideri pe organizaţie care altă dată erau "foarte vorbăreţI". Surse liberale spun însă că liderii de filiale sunt derutaţI pentru că primesc dispoziţii contradictorii, pe de o parte de la secretariatul general al partidului, condus de Radu Stroe, şI pe de altă parte de la echipa de campanie, condusă de vicepreşedintele Rareş Mănescu.

COMUNICAREA, PASATĂ DE LA SĂFTOIU LA SPĂTARU
Liberalii au avut însă grijă să mai schimbe o dată echipa de comunicare a partidului. Directorul deprtamentului de comunicare va fi fostul purtător de cuvânt al premierului Tăriceanu, Camelia Spătaru, care i-a luat locul deputatului Adriana Săftoiu. Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban ne-a declarat că Adriana Săftoiu va coordona partea de comunicare exclusiv pentru preşedintele PNL Crin Antonescu, dar încă nu i s-a făcut o propunere oficială în acest sens.

×
Subiecte în articol: politic