x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Antonescu: Suntem în Opoziţie. Cine vrea să rămână la Putere atârnat de gâtul PSD, ca Tăriceanu sau Stroe, n-are decât

Antonescu: Suntem în Opoziţie. Cine vrea să rămână la Putere atârnat de gâtul PSD, ca Tăriceanu sau Stroe, n-are decât

05 Apr 2014   •   13:33
Antonescu: Suntem în Opoziţie. Cine vrea să rămână la Putere atârnat de gâtul PSD, ca Tăriceanu sau Stroe, n-are decât

PNL este cel mai puternic partid al dreptei şi singurul care poate aduna cu adevărat în jurul său forţele prooccidentale, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, preşedintele liberalilor, Crin Antonescu.

"Suntem în Opoziţie, facem Opoziţie, cine vrea să rămână la Putere atârnat de gâtul PSD, ca domnul Tăriceanu sau domnul Stroe, n-are decât să rămână. Spre deosebire de alţi ani, PNL are altă capacitate de organizare, altă capacitate de luptă. (...) Suntem cel mai puternic partid al dreptei şi singurul partid care poate aduna în jurul său forţele prooccidentale. Problema se pune dacă în Occident se trăieşte ca în Mehedinţiul lui Duicu", a spus Crin Antonescu, potrivit Agerpres.

El a afirmat că va pleca de la conducerea PNL doar pentru a ajunge la Cotroceni, în urma alegerilor de la sfârşitul anului.

"Le promit că plec din fruntea PNL, lăsând PNL în fruntea Guvernului, în fruntea unei coaliţii de guvernare. Plec din fruntea PNL, dar nu din politică, la sfârşitul anului, dar la Cotroceni. Sigur că se tem, sigur că sunt îndoieli. Dacă facem tot ce ne stă în putinţă, atunci vom câştiga şi aceste alegeri şi pe cele din toamnă", a mai spus Antonescu.


×