x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Argeş: Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC câştigă detaşat preşedinţia CJ

Argeş: Candidatul alianţei PSD-UNPR-PC câştigă detaşat preşedinţia CJ

de Agerpres    |    26 Mai 2014   •   00:18

Florin Tecău, candidatul alianţei PSD-UNPR-PC, a câştigat detaşat alegerile parţiale pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Argeş, conform numărătorii paralele efectuate de social-democraţi.

Rezultatele numărătorii paralele de la mai mult de jumătate din numărul total de secţii de votare din judeţ indică faptul că Florin Tecău, care ocupă interimar funcţia de preşedinte al CJ Argeş, a obţinut peste 60% din numărul de voturi. Pe următoarele locuri se clasează Ion Popa (PNL) şi Cătălin Teodorescu (PDL), fiecare cu peste 10% din voturi.

'Acest rezultat reprezintă dorinţa argeşenilor de a continua ceea ce am început alături de ei. (...) Vreau să le mulţumesc atât celor care m-au votat, cât şi celor care nu m-au votat', a declarat Tecău.

La alegerile parţiale pentru funcţia de preşedinte al CJ Argeş au participat şapte candidaţi: Florin Tecău (alianţa electorală PSD-UNPR-PC), senatorul Ion Popa (PNL), deputatul Cătălin Teodorescu (PDL), deputatul Mihai Deaconu (PP-DD), Lucian Cioacă (PMP), Gheorghe Dinescu (PNŢ-CD) şi Gheorghe Davidescu (Forţa Civică).

×