x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Atac PSD la adresa lui Nicușor Dan!

Atac PSD la adresa lui Nicușor Dan!

de Redacția Jurnalul    |    28 Ian 2023   •   15:30
Atac PSD la adresa lui Nicușor Dan!

Vicepreședintele PSD Sector 1, Alexandru Petrescu, îl atacă pe primarul general Nicușor Dan, care a promis că va finaliza lucrările la sediul Teatrului Ion Creangă din Piața Amzei, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

„În octombrie 2022, am postat despre clădirea din anii '30 din Piața Amzei care adăpostește Teatrul Ion Creangă și i-am detaliat istoricul. Astăzi, vreau să trag un semnal de alarmă privind această instituție culturală închisă deja de ani buni pentru „renovare”. Ceea ce a fost inițial Teatrul Comunal Amzei impresiona prin modernitatea spațiilor și tehnica ultimul răcnet la data inaugurării, în 1935. Undeva în 2009, Teatrul Ion Creangă s-a închis pentru renovare și închis a rămas. Renovarea s-a blocat ulterior”, spune Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1.

Acesta afirmă că în iunie 2022, primarul general Nicușor Dan a declarat că lucrările se vor relua și vor fi finalizate în 3 luni.

„Este ianuarie 2023 și situația nu s-a schimbat. Oare Primăria Capitalei, Primăria Sectorului 1, Primăria Galaxiei, au de gând să redea acest spațiu cultural istoric comunității locale vreodată?”, se întreabă Petrescu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atac psd nicusor dan