x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Baconschi: "PDL să fie susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte"

Baconschi: "PDL să fie susţinut de România care lucrează, nu de România care cerşeşte"

de Mediafax    |    09 Oct 2011   •   06:42

Prim-vicepresedintele PDL Teodor Baconschi a declarat, sambata seara, la Pitesti, ca pentru alegerile din 2012 este important ca PDL "sa se pozitioneze pe esicherul politic ca principal partid de centru dreapta" si sa fie sustinut de "Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste".

"In comisiile de specialitate se reflecta atasamentul nostru fata de meritocratie, fata de competenta, precum si dorinta noastra de a ne deschide catre societatea civila. In aceste conditii, nu intra militanti de tip clasic, ci mai cu seama competente, personalitati locale ale vietii academice din diferite ramuri profesionale. Este extrem de important pentru victoria noastra la anul, sa fim cat mai aproape de acesti oameni, in dialog nesimulat si permanent cu ei, sa le preluam agenda si in acelasi timp sa ne pozitionam pe esicherul politic ca principal partid de centru dreapta, partid popular in ambele sensuri ale cuvantului, doctrinar si in acelasi timp sustinut de Romania care lucreaza, nu de Romania care cerseste", a spus Teodor Baconschi.

Presedintele PDL, Emil Boc, Roberta Anastase, Teodor Baconschi, Wiliam Branza, Theodor Paleologu si Florin Popescu au participat, la Pitesti, la sedinta de constituire a Comisiei de justitie, drepturi cetatenesti si relatii externe a PDL.

×