x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bâlciul de la expoziţia Elenei Udrea

Bâlciul de la expoziţia Elenei Udrea

de Aniela Nine    |    29 Aug 2009   •   00:00

Oamenii simpli, de pe stradă, invitaţi şi aşteptaţi de Elena Udrea timp de două zile la sala de şedinţă a grupului PD-L să vadă documentele Ministerului Turismului, s-au lăsat mult şi bine aşteptaţi.



Numai câteva doamne din colegiul unde a candidat Elena Udrea au călcat covoarele de la grupul PD-L. Confundând ziariştii cu angajaţii Camerei Deputaţilor, s-au interesat cum ar putea să facă dovada că şi-au îndeplinit sarcina trasată şi s-au prezentat să facă figuraţie la expoziţia de acte. La acţiunea pusă în scenă la sala de şedinţă a grupului PD-L au fost invitaţi toţi cei care doreau să verifice "transparenţa" activităţii ministrului Elena Udrea. În prima zi însă, numai câteva doamne în vârstă s-au prezentat în sala grupului PD-L.

Interesul lor nu a vizat însă documentele expuse pe masa din centrul sălii, ci persoana ministrului Udrea. Compătimitoare, după declaraţiile Elenei Udrea, i-au strâns acesteia mâinile şi şi-au exprimat nemulţumirea profundă faţă de cei care "vor să vă facă rău, doamna ministru! Şi sunteţi atât de frumoasă, şi aţi făcut atât de mult pentru turism! Numai că ăştia nu vor să vadă!". "Show-ul" pus în scenă de susţinătorii ministrului Udrea a fost scurt, dar făcut în faţa camerelor tv.

După închiderea camerelor, a plecat ministrul, au plecat şi doamnele cu pricina. Dosarele nu au fost atinse. Joi, în a doua zi de expoziţie, din cele câteva doamne, s-a mai prezentat numai una. Uşor derutată, femeia a încurcat ziariştii cu angajaţii de la grupul parlamentar al PD-L şi, senină, i-a întrebat dacă au idee cum ar putea să facă să obţină o dovadă că a fost prezentă la expoziţia de documente. Îi trebuia să o prezinte la oamenii de la organizaţie care o trimiseseră.

×
Subiecte în articol: politic