x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, înainte de plecarea la Bruxelles: A fost o onoare să reprezint România la Consiliul European vreme de 10 ani

Băsescu, înainte de plecarea la Bruxelles: A fost o onoare să reprezint România la Consiliul European vreme de 10 ani

18 Dec 2014   •   10:40
Băsescu, înainte de plecarea la Bruxelles: A fost o onoare să reprezint România la Consiliul European vreme de 10 ani

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, înainte de plecarea la Bruxelles, că a fost o onoare să reprezinte România la Consiliul European în cei 10 ani de când participă la această structură.

"Particip la ultimul Consiliu European, dincolo de faptul că însuşi Consiliul European are noutăţi şi eu împlinesc exact 10 ani de participare la această structură fundamentală a UE. A fost pentru mine o onoare să reprezint România în această instituţie a Uniunii şi vă asigur că în cei 10 ani am reprezentat interesele României la limita maximă la care puteau fi reprezentate", a afirmat şeful statului, la Aeroportul "Henri Coandă", înainte de plecarea la reuniunea Consiliului European de la Bruxelles.

Astăzi, Traian Băsescu participă la Summitul Partidului Popular European, apoi la reuniunea Consiliului European cu preşedintele Parlamentului European, urmată de prima sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European.

Totodată, în această seară şeful statului participă la Bruxelles la sediul Consiliului European la dineul de lucru separat al şefilor de stat şi de guvern din statele membre ale Uniunii Europene.

Vineri, Traian Băsescu va participa la a doua sesiune de lucru a Reuniunii Consiliului European, urmând ca în jurul orei 13.45 (ora României), să susţină o declaraţie de presă.

×