x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu, întâlnire cu directorul general al Chevron, la Cotroceni

Băsescu, întâlnire cu directorul general al Chevron, la Cotroceni

13 Mar 2014   •   10:35
Băsescu, întâlnire cu directorul general al Chevron, la Cotroceni
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images
UPDATE 13:37 - Preşedintele Traian Băsescu l-a primit, astăzi, la Palatul Cotroceni, pe directorul general al Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness, cu care a discutat despre importanţa transferului de experienţă în România a acestei companii în ceea ce priveşte exploatările de gaze de şist din Statele Unite ale Americii.

'În cadrul întrevederii, domnul preşedinte Traian Băsescu a vorbit despre importanţa transferului în România de experienţă dobândită de compania Chevron în exploatările de gaz de şist din Statele Unite ale Americii, ca o contribuţie la dezvoltarea şi la asigurarea securităţii energetice a ţării noastre', se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.
-------------------------------------

Preşedintele Băsescu se întâlneşte, joi, la ora 11:00, cu directorul general al Chevron Europe Exploration and Production, Derek Magness, potrivit unui comunicat postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

De asemenea, la ora 13:00, preşedintele Băsescu urmează să îi primească pe vicepreşedintele executiv al ExxonMobil Exploration Company, Johnny L. Hall, şi pe directorul general executiv al Petrom, Mariana Gheorghe.

×