x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu participă la Summitul Securităţii Nucleare de la Haga

Băsescu participă la Summitul Securităţii Nucleare de la Haga

24 Mar 2014   •   08:13
Băsescu participă la Summitul Securităţii Nucleare de la Haga

Preşedintele Traian Băsescu va participa luni şi marţi la Summitul Securităţii Nucleare (SSN) de la Haga, din Regatul Ţărilor de Jos, informează Administraţia Prezidenţială. Înainte de plecarea la Haga, şeful statului va susţine luni, în jurul orei 9:45, o declaraţie de presă pe aeroportul 'Henri Coandă'.

Începând cu ora 16,00, şeful statului va participa la sesiunea de deschidere a SSN care se va desfăşura la sediul Centrului pentru Convenţii şi Forum Mondial, iar de la 16,30 la sesiunea plenară a SSN. De asemenea, de la ora 17,15 şeful statului va participa la o sesiune dedicată unei simulări bazată pe un scenariu prestabilit.

Tot luni, preşedintele Băsescu va merge la recepţia şi dineul oferite de regele Regatului Ţărilor de Jos, Willem-Alexander.

Marţi, şeful statului va participa de la ora 10,00 la sesiunea plenară a summitul, iar de la 11,00 la o sesiune informală a SNN, urmând ca de la ora 13,30 să susţină o declaraţie de presă.

Programul preşedintelui Băsescu va continua cu participarea la un dejun de lucru (ora 14,00), la sesiunea plenară (ora 15,30), dar şi la cea de închidere a SSN (ora 16,15).

×