x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu sărbătoreşte "spionii" Armatei

Băsescu sărbătoreşte "spionii" Armatei

de Monica Iordache Apostol    |    02 Iul 2009   •   00:00

Înainte de a pleca în turneu pe şantierele şi ogoarele patriei, preşedintele Traian Băsescu a participat ieri la ceremonia de sărbătorire a zece ani de la înfiinţarea Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei.



"Aş vrea să vă precizez că prezenţa mea aici, la această mică ceremonie, are semnificaţia respectului pe care îl acord Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei, semnificaţia importanţei pe care această structură a armatei o are pentru securitatea naţională, dar şi pentru structurile militare din care România face parte", a declarat şeful statului la ceremonia desfăşurată la Cercul Militar Naţional.

Şeful statului s-a întâlnit la eveniment cu ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, cu procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, cu directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai Răzvan Ungureanu, şi cu şeful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin. Cu o zi în urmă, şeful statului a anunţat la Cotroceni că în perioada următoare va merge pe şantierele şi tarlalele ţării, dând astfel semnalul vizitelor în teritoriu.

×
Subiecte în articol: politic