x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Băsescu n-a mai rezistat, l-a desconspirat pe "acoperitul" Ponta!

Băsescu n-a mai rezistat, l-a desconspirat pe "acoperitul" Ponta!

13 Oct 2014   •   23:47
Băsescu n-a mai rezistat, l-a desconspirat pe "acoperitul" Ponta!

Începută într-o emisiune la B1 TV, epopeea candidatului la Președinție care a activat ca agent acoperit SIE, cea care a învolburat media românească atât de tare încat la tras la malul "sincerității" pe "colonelul" Robert Turcescu, a avut finalul cunoscut și așteptat la Realitatea TV.

Ceva mai devreme decât se preconiza, Băsescu a făcut dezvăluirea așteptată toată lumea și a desconspirat exact persoana pe care logica publică intuise că o vizează, Victor Ponta. Nu-i așa, unul dintre cei despre care aflasem puțin mai devreme de la același Băsescu, cu drapelele în spate, la Cotroceni, că nu se poate compara politic nici măcar cu geanta de fițe a preferatei sale, Elena Udrea.

Probabil extrem de panicat de lipsa de empatie, măcar în sondaje, a votanților pentru blonda preferată ce-a fost la Cotroceni, Băsescu a ținut să miște apele ceva mai devreme decât preconizase, lansând această posibilă lovitură de imagine pentru principalul candidat la Președinție, Victor Ponta, după modelul celei pentru care a fost nevoit să jure cu mâna pe Biblie că n-a lovit copilul în plex.

Invitat în emisiunea lui Rareș Bogdan, la Realitatea TV, Traian Băsescu a promis că vom vedea și acte care să ateste calitatea de agent acoperit SIE, pe care a avut-o Victor Ponta în perioada 1997-2001.
"Președintele Traian Băsescu a precizat că așa se explică ascensiunea lui Victor Ponta în cariera profesională. "Victor ponta trebuie să recunoască faptul că în 1997-2001 a fost ofițer acoperit al SIE ceea ce arată și saltul său. A fost ofițer SIE ceea ce explică propulsarea lui de la Judecătoria de Sector direct la Parchetul General. Nu este nicio bombă. În 1995, el a ieșit procuror. A fost repartizat la Judecătoria Sectorului 3. A stat acolo doi ani, iar în 1998 a ajuns la Parchetul General. Foarte interesant saltul. Pe mine m-a încurcat un lucru foarte tare. Am făcut o promisiune: să vorbesc despre ofițerul acoperit care a fost ofițier acoperit și care trebuie să-și pună acest lucru în CV. A fi ofițer acoperit nu este nicio crimă", a declarat Băsescu.

Victor Ponta, ofițer SIE?
Băsescu nu pare să înțeleagă că strategiile electorale de această factură nu au cum să mai aibă de-a face cu România decât într-o zonă ce nu are contact decât cu visurile sale cele mai bune. Românii sunt prea sictiriți de ce s-a întâmplat în acești zece ani de zile de când e președinte, de mârlănia cu care s-a întronat tătucul tutor, s-au săturat să-l știe așa jucător pe mintea și munca lor, doar pentru a-și atinge propriile interese.
În scurt timp Băsescu va înțelege și el că singura soluție care ar mai putea să-l mențină la putere, prin intermediari, așa cum devine din ce în ce mai clar că încearcă să facă, este doar o alianță cu Nicolae Ceaușescu, și atât.

×