x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga, în plenul Parlamentului: PNL nu este în Opoziţie. Are prefecţi şi subprefecţi în toată ţara

Blaga, în plenul Parlamentului: PNL nu este în Opoziţie. Are prefecţi şi subprefecţi în toată ţara

04 Mar 2014   •   16:24
Blaga, în plenul Parlamentului: PNL nu este în Opoziţie. Are prefecţi şi subprefecţi în toată ţara

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, declarat, în plenul Parlamentului, că USL s-a rupt din cauza bătăliilor dintre PSD şi PNL "pentru scaune, pentru bani şi pentru putere", iar cele două partide s-au remarcat prin încercarea de lovitură de stat din 2012.

"Aici nu există un partid bun şi un partid rău, ambele sunt la fel de vinovate pentru proasta guvernare. Aţi constituit USL pe ură şi minciună, iar USL nu putea să reziste. PNL nu este în Opoziţie, pentru că are prefecţi şi subprefecţi în toată ţara şi şefi la instituţiile deconcentrate. Domnul Antonescu nu regretă cele întâmplate în vara lui 2012, nu regretă sub nicio formă marţea neagră, nu regretă că a introdus printr-un ministru PNL 32 de noi taxe şi impozite, nu regretă nimic", a spus Blaga, în faţa parlamentarilor.

Preşedintele democrat-liberal a precizat că Victor Ponta şi Crin Antonescu ar trebui să vină să îşi ceară scuze românilor pentru 'minciunile promovate' în campania electorală.


×