x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: PDL va susţine o moţiune de cenzură a PNL împotriva Guvernului Ponta

Blaga: PDL va susţine o moţiune de cenzură a PNL împotriva Guvernului Ponta

14 Apr 2014   •   12:24
Blaga: PDL va susţine o moţiune de cenzură a PNL împotriva Guvernului Ponta

PDL va susţine o moţiune de cenzură iniţiată de PNL împotriva Guvernului Ponta, fiind partid de opoziţie, a declarat preşedintele PDL Vasile Blaga, luni, înainte de şedinţa BPN al partidului.

'Am avut o moţiune scrisă de PDL. Puteau să o semneze fără nicio reţinere pentru că era o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Ponta la asumarea răspunderii. Deci, nu exista niciun impediment ca să mai depună ei o altă moţiune. Noi, dacă o să citim textul moţiunii şi o să apreciem că este corect, o să o semnăm, dar, oricum, fiind un partid de opoziţie, vom vota întotdeauna împotriva Guvernului Ponta. Noi nu jucăm fals', a declarat preşedintele PDL, înainte de şedinţa BPN al partidului. 

Vasile Blaga a ţinut să sublinieze schimbarea de atitudine a lui Crin Antonescu.

'Trebuie să reţin o schimbare de atitudine a domnului Antonescu. Nu mai este atât de arogant ca acum două săptămâni când spunea că PNL nu are nevoie de nimeni pentru a depune o moţiune de cenzură. Observăm că după două săptămâni, deja, nu mai au numărul de semnături necesare. Dacă lucrurile vor continua aşa nu va fi bine în partidul domniei sale', a declarat preşedintele PDL, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă are în vedere o întâlnire cu Crin Antonescu pe tema moţiunii de cenzură, Blaga a spus că se întâlneşte cu liderul PNL în fiecare zi la Senat.

'Şi astăzi după-amiază mă întâlnesc. Eu cred că liderii grupurilor parlamentare trebuie să se întâlnească şi să citească textul moţiunii pentru că acolo este sediul materiei, acolo se semnează o listă pentru susţinerea unei moţiuni. Acestea sunt procedurile parlamentare', a mai declarat Vasile Blaga.

×