x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Blaga: Stolojan, Macovei, Marinescu, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare

Blaga: Stolojan, Macovei, Marinescu, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare

15 Noi 2013   •   19:14
Blaga: Stolojan, Macovei, Marinescu, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare
Sursa foto: Cornel Putan/Intact Images

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova că pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare se vor afla atât persoane cu experiență în Parlamentul European cum sunt Teodor Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu și Traian Ungureanu, dar vor fi și reprezentanți ai regiunilor, informează agerpres.ro.

"Sunt convins că vom avea rezultatele pe care ni le propunem. Vă promit că vom lua cea mai bună decizie pentru partid și vom avea și o listă la europarlamentare foarte puternică, pentru că îți trebuie și oameni serioși cu care să candidezi. Și pe acea listă vor fi și europarlamentari cu multă experiență cu care ne mândrim. Vă spun doar patru: Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Traian Ungureanu. Iată, oameni serioși, cu multă experiență. Dar vor veni din partea regiunilor și oameni tineri sau mai puțin tineri, dar care ne vor face cinste. Și cumulând o listă bună cu un partid mobilizat, vom demonstra că suntem cea mai puternică forță politică de centru-dreapta din România", a afirmat Blaga.

Întrebat la conferința de presa dacă aceasta este ordinea pe lista PDL pentru europarlamentare, Blaga a afirmat că această listă va fi aprobată nu de Biroul Permanent Național, ci în Colegiul Director Național, pentru că în această 'bătălie importantă' trebuie implicat tot partidul.

"Alegerile europarlamentare au un specific al lor, iar asta nu se întâmplă numai în România, ci cam în toate statele europene, pentru că din păcate oamenii nu o simt ca o miză directă a lor, și atunci prezențele la vot sunt destul de mici — 30% sau sub 30%. Și pentru a avea un scor bun, va trebui să implicăm toți militanții partidului", a mai afirmat Blaga.

×