x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Bucuresti - Vanghelie, locomotiva PSD

Bucuresti - Vanghelie, locomotiva PSD

23 Oct 2004   •   00:00

PSD Bucuresti a stabilit persoanele care vor intra in componenta staff-ului de campanie pentru alegerile generale din aceasta toamna.

SILVIU SERGIU

Click pentru a mari imaginea
In afara de Dan Ioan Popescu, revenit in functia de presedinte al organizatiei, din "echipa de soc", dupa cum a catalo-gat-o insusi Popescu, mai fac parte senatorul Sorin Oprescu, desemnat director de campanie, si ministrul pentru Control, Ionel Blanculescu, nominalizat purtator de cuvant. In plus, Blanculescu va coordona derularea unui proiect electoral intitulat "PSD te intelege, PSD actioneaza". "Am organizat la sediul nostru cabinete de discutii cu cetatenii, vom avea o linie verde si o linie Internet pentru a prelua problemele cetatenilor", a spus Dan Ioan Popescu. In staff-ul electoral a fost cooptat si Vasile Gherasim, secretar de stat in MAI, care va conduce un departament specializat pe analiza administratiei locale. Sloganul PSD Bucuresti va fi "PSD te intelege, PSD actioneaza".

SLABICIUNI. Directorul de campanie, Sorin Oprescu, a anuntat ca PSD vrea o "campanie electorala civilizata, bazata pe argumente", pentru ca "vremea atacurilor a trecut". Daca adversarii nostri nu vor proceda intocmai, ne vom replia, ca sa nu creada cineva ca avem slabiciuni sau sfiiciuni de fecioara", a spus Oprescu. La randul sau, Dan Ioan Popescu a precizat ca partidul sau isi propune sa obtina in Bucuresti aproximativ 37-38% din voturi. El nu a exclus folosirea capitalului de imagine a primarului Sectorului 5, Marian Vanghelie (foto), pentru atingerea acestui scop. "Domnul Vanghelie a fost extrem de activ la locale, dovada ca a castigat alegerile in sectorul sau. Mi se pare corect sa folosim toate potentele intelectuale si fizice de care dispunem pentru a castiga alegerile", a spus Popescu.

×
Subiecte în articol: politic psd