x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică CANDIDATUL DEMISIONAR - Joaca de-a Meir în PRM

CANDIDATUL DEMISIONAR - Joaca de-a Meir în PRM

de Aniela Nine    |    10 Oct 2008   •   00:00

Nati Meir a anunţat ieri că va renunţa la funcţia de deputat săptămâna viitoare şi că îşi va lua familia şi va părăsi România pentru totdeauna.



Nati Meir a anunţat ieri că va renunţa la funcţia de deputat săptămâna viitoare şi că îşi va lua familia şi va părăsi România pentru totdeauna.

Anunţul vine la numai câteva ore după ce C.V. Tudor anunţase, miercuri seară după întâlnirea conducerii PRM, că Nati Meir va candida iar sub sigla partidului său. Imediat după anunţ, vice­pre­şedintele Lucian Bolcaş a ameninţat cu demisia din PRM dacă Meir va fi acceptat iar în partid. "C.V. Tudor a spus, miercuri, la un post de televiziune, că evreii au jefuit ţara asta şi că ei au ţară şi trebuie să plece acolo. (...) Voi demisiona. S-a umplut paharul. Când l-am auzit pe Vadim Tudor vorbind aşa despre evrei, nu mi-a venit să cred. Nati Meir este un simbol pentru evreii din România, iar dacă eu îmi fac bagajul şi plec înseamnă că aici este peri­culos şi va fi un semnal şi pentru investitori", a declarat Meir, citat de Agerpress. După declaraţia lui Meir, şi PRM s-a repliat şi Lucian Bolcaş a anunţat că "a fost o confuzie" când s-a vorbit despre candidatura lui Meir din partea PRM şi că acesta nu a fost reprimit în partid.

×
Subiecte în articol: politic meir