x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cătălin Ivan: O nouă suspendare a lui Traian Băsescu nu este exclusă

Cătălin Ivan: O nouă suspendare a lui Traian Băsescu nu este exclusă

26 Aug 2014   •   11:44
Cătălin Ivan: O nouă suspendare a lui Traian Băsescu nu este exclusă

PSD nu exclude o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, dar acest demers ar fi greu de gândit în condiţiile actuale, a declarat la RFI europarlamentarul social-democrat, Cătălin Ivan.

Europarlamentarul social-democreat Cătălin Ivan susţine că PSD nu exclude o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, "dar e dificil de gândit  în condiţiile actuale pentru că mai sunt două luni până la alegeri, iar contextul nu este unul favorabil unei noi crize politice".

"Dar, pe de altă parte, nici nu putem să-l lăsăm pe Traian Băsescu să facă absolut ce vrea în România în lunile până i se încheie mandatul, doar pentru că nu mai are nimeni ce să-i facă. (...) Dacă Traian Băsescu ne va obliga, o vom face până la urmă, pentru că este în interesul ţării şi al românilor. Orice abuz din partea Cotroceniului nu poate să facă bine nimănui. Deci într-un final, dacă Traian Băsescu insistă, vom face şi suspendarea, că nu poate să meargă la nesfârşit cu abuzurile", a spus Ivan.

Întrebat cui ar servi o nouă suspendare a lui Traian Băsescu, Cătălin Ivan a răspuns: "Nimănui, numai că ar stopa abuzurile lui Traian Băsescu din funcţia de preşedinte de la Cotroceni, cât mai este acolo".

Ideea unei noi suspendări a lui Traian Băsescu a fost avansată de şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu. Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat că nu exclude absolut deloc ideea suspendării din funcţie a şefului statului, în condiţiile în care acesta va continua să se manifeste doar ca şef de campanie al Elenei Udrea.

×
Subiecte în articol: catalin ivan traian basescu suspendare