x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Cataramă, în timp ce Patriciu îşi căuta un loc în sală: "Sponsorii partidului vor eliminarea vocilor critice?"

Cataramă, în timp ce Patriciu îşi căuta un loc în sală: "Sponsorii partidului vor eliminarea vocilor critice?"

de Monica Iordache Apostol    |    05 Mar 2010   •   00:00
Cataramă, în timp ce Patriciu îşi căuta un loc în sală: "Sponsorii partidului vor eliminarea vocilor critice?"
Sursa foto: Karina Knapek/Jurnalul Naţional

În prima zi a congresului PNL şi-au făcut apariţia printre delegaţi Viorel Cataramă şi Dinu Patriciu. Primul a stat stingher în sală, iar de la tribună a vorbit despre sponsorii partidului, iar al doilea a stârnit vie emoţie printre cameramanii televiziunilor, care s-au călcat în picioare să-l filmeze. Char când Patriciu îşi căuta un loc în sală, Viorel Cataramă, care a criticat sistemul de vot pe liste, întreba de la tribuna congresului dacă nu cumva se adoptă acest sistem de vot pentru că "sponsorii partidului vor eliminarea vocilor critice".  Cataramă a mai spus că partidul trebuie să fie "independent", dar asta nu i-a adus decât o replică de la vicepreşedintele PNL Dan Radu Ruşanu, care i-a amintit cum era PNL independent când Cataramă îl conducea.

Ruşanu, care se regăseşte în echipa lui Antonescu, a povestit că a trăit multe perioade de independenţă a PNL. "Eu aş putea să vorbesc despre independenţa PNL din timpul lui Valeriu Stoica, când deciziile din şednţele BPC se luau cu o zi înainte acasă la Mona Muscă. Şi aş putea să vorbesc şi despre independenţa din timpul lui Viorel Cataramă, când şedinţele Delegaţiei Permanente se ţineau la sediul Elvila", a declarat Ruşanu, a cărui concluzie a fost: "Majoritatea foştilor lideri ai PNL au frustrări. Ar trebui să te numeşti Mircea Ionescu Quintus sau Radu Câmpeanu ca să poţi trece peste aceste frustrări".

×
Subiecte în articol: politic