x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu anunță că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie

Ciolacu anunță că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie

11 Iun 2021   •   08:00
Ciolacu anunță că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Florin Cîțu va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie, a anunțat, joi seara, președintele PSD, Marcel Ciolacu.

Ciolacu a spus, joi seara, la Antena 3, că moțiunea de cenzură va fi depusă cel mai târziu în 24 iunie.

„Noi venim cu moțiunea de cenzură cel târziu pe 24. (...) Oamenii ăștia au luat-o razna de tot! Toți parlamentarii au fost trimiși acolo de români, indiferent de la ce formațiune. Au voie unii să voteze cu USR, dar nu cu PSD? Trăim o demență. Toate minciunile lor apar în fiecare zi, e un dezastru să atragi fonduri, granturi de 1 euro pe zi, dar cum să faci împrumuturi de 15 miliarde de euro și Comisia să spună că nu au făcut nimic în PNRR, că au venit cu aberații? Consultanții romani sunt idioți? Trebuie plătiți la 450 de euro, iar cei străini la 1250 de euro?”, a spus Marcel Ciolacu.

Președintele Camerei Deputaților a declarat, miercuri, că moțiunea simplă, contra ministrului Cristian Ghinea, va fi citită luni, iar votul se va da marți. Orban a fost ironic la adresa Opoziției, spunând că încă nu știe nimic de moțiunea de cenzură, dar o așteaptă până la finalul sesiunii.

 

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu