x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Chesnoiu

Ciolacu: Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Chesnoiu

23 Iun 2022   •   18:05
Ciolacu: Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Chesnoiu

„Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionut Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-și apăra numele și reputația profesională”, transmite liderul PSD, Marcel Ciolacu, după ce ministrul Agriculturii a demisionat din guvern.

„Apreciez gestul de demnitate politică făcut de Adrian Ionut Chesnoiu, care a ales cea mai onorabilă cale de a-și apăra numele și reputația profesională. Performanțele profesionale ale lui Adrian Chesnoiu, ca ministru al Agriculturii, sunt dincolo de orice îndoială. Le apreciez în mod deosebit și îi mulțumesc pentru efortul depus și rezultatele obținute. Am convingerea că Adrian Chesnoiu va reuși să-și apere cu succes onoarea și că va reveni în serviciul public”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Adrian Chesnoiu a anunțat joi că demisionează de la Ministerul Agriculturii și se autosuspendă din PSD. El solicită vot pentru ridicarea imunității parlamentare: „Nu am săvârșit nicio faptă de natură penală sau de corupție și mi-am desfășurat mereu cu integritate și cu dedicare activitatea mea executivă”.

DNA a anunțat joi că a transmis procurorului general al PICCJ referatul în vederea sesizării Camerei Deputaților pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de ministrul Agriculturii Adrian Chesnoiu, deputat în Parlamentul României.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu