x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, după o întâlnire cu un țăran: Nimeni nu mănâncă cu două linguri

Ciolacu, după o întâlnire cu un țăran: Nimeni nu mănâncă cu două linguri

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2024   •   16:45
Ciolacu, după o întâlnire cu un țăran: Nimeni nu mănâncă cu două linguri
Sursa foto: gov.ro

Problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare, afirmă premierul Marcel Ciolacu, după o întâlnire cu un țăran din Vrancea: „Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri”.

„Am crescut susținut de o mână puternică precum mâna acestui om! Și am avut astăzi (marți - n.r.) onoarea să îi țin strâns mâna lui Constantin Crăciun, din Cîmpineanca, Vrancea. Nu poate decât să mă inspire, să mă motiveze mâna brăzdată de greutăți a țăranului român. Este o mână călită de timpuri, căreia nu o să-i dau drumul niciodată! Este mâna pe care se bazează o țară întreagă”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Premierul afirmă că „problemele de zi cu zi ale țăranilor români merită să fie mereu ascultate și să își găsească rezolvare”.

„Ei trebuie ajutați și să le întindem la rândul nostru mâna spre dialog. Acești oameni trebuie ajutați. Pentru că așa cum mi-a zis și Constantin Crăciun, nimeni nu mănâncă cu două linguri”, încheie Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Crăciun