x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu, în caz de eșec: Trebuie să clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus

Ciolacu, în caz de eșec: Trebuie să clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus

de Redacția Jurnalul    |    22 Oct 2024   •   12:45
Ciolacu, în caz de eșec: Trebuie să clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus
Sursa foto: Hepta/Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a spus că în caz de eșec la alegerile prezidențiale trebuie să clarifice el însuși dacă „mai sunt un plus sau devin un minus” în interiorul partidului.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, la Morning Glory, dacă prietenii și colegii din partid „îi fac vânt” în caz de eșec la alegerile prezidențiale.

„Nu știu. Cred că în primul rând trebuie să mă clarific eu dacă mai sunt un plus sau devin un minus după un eșec în interiorul partidului”, a răspuns Ciolacu.

Acesta a precizat că în cazul în care nu va mai fi președintele PSD, lasă în urmă „ceva totuși schimbat major față de ce a fost: am deschis foarte mult partidul”.

„Câteodată mi-a reușit, câteodată nu, dar am schimbat ceva. Am văzut ultima critică, de la lansarea programului, că Ciolacu nu a vorbit despre justiție. Iertați-mă, dar cred că am vorbit prea mult despre justiție. Funcționează justiția, hai să o lăsăm în pace”, a mai spus președintele PSD.

Marcel Ciolacu a mai spus că nu ar fi foarte rău dacă anul acesta s-ar termina cariera sa politică, în acest caz putând să fie un bun pescar.

„Dacă anul acesta s-ar termina cariera mea politică nu ar fi un lucru foarte rău. Pentru că fac 57 de ani, încă am timp să mai fac ceva în viață. Nu sunt un om care cheltuie mult, nu am o familie care cheltuie mult (...). Nu am lucruri de lux, așa am funcționat. Dacă crești trei frați într-o casă... indiferent că tata câștiga bine ca și pilot... tot sunt insuficienți banii”, a explicat Ciolacu.

Întrebat ce altceva ar face bine, președintele PSD a răspuns: „Aș fi un bun pescar. Vreun an de zile măcar m-aș muta în Deltă și dacă mă obișnuiesc u țânțarii nu mi-ar displace (...). Am și eu hobby-uri ca orice om și după nebunia asta îți cauți o zonă de liniște, nu neapărat de confort. Confortul totuși nu duce la progres”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu eșec alegeri