x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Politică Ciolacu: Nu l-am sunat pe Hrebenciuc. Eu am un singur vot

Ciolacu: Nu l-am sunat pe Hrebenciuc. Eu am un singur vot

de Redacția Jurnalul    |    24 Oct 2024   •   15:30
Ciolacu: Nu l-am sunat pe Hrebenciuc. Eu am un singur vot
Sursa foto: Hepta/Marcel Ciolacu

 „Eu am un vot”, spune nervos liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre scenariul lansat de liberali, potrivit cărora PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la prezidențiale.

„Știți câte discuții sunt despre fotbal, despre cel care ia balonul de aur? Dacă vreți să discutăm de toate tâmpeniile spuse în campanie, o să ne ia vreo 10 ani să răspundem la ele. Cum să-i cer eu lui Stan? Stane, fă tu niște înmulțiri, ia cu 10 peste 2, înmulțit cu 3, să-mi iasă... Suntem oameni serioși sau nu suntem? Știți ce ar spune Stan? Băi, ăștia au înnebunit”, spune Marcel Ciolacu.

Liderul PSD afirmă că social-democrații nu vor face „niciodată guvern cu aur”. „În schimb, eu o să fac cu PNL-ul”, adaugă el.

Întrebat dacă l-a sunat pe Viorel Hrebenciu, Ciolacu a spus, vizibil nervos: „Să-l sun pe Hrebenciuc ca să-mi... Stați, întâi să fac rost din numărul lui Hrebenciuc... Nu, nu i-am dat. Știu că al meu e la doamna Șoșoacă pe Facebook. Nu am avut astfel de... Aveți o întrebare pentru mine? Vreți să vă răspund pentru ce au făcut alții sau ce speculații există în presă ca ar face alții? Că eu împar voturi? De unde să împart voturi? Eu am un vot. Eu și familia mea. Ce voturi să-i cer eu lui Stan să împar? Că zice Stan, băi, e nebun la cap”.

„Suntem în campanie electorală. Normal, că se aruncă cu fumigene, se aruncă cu artificii. Așa-i în campanie”, concluzionează liderul PSD.

George Becali, candidat pe lista AUR în Capitală pentru Camera Deputaților, a declarat, marți seară, că a discutat cu fostul deputat PSD Viorel Hrebenciuc, despre susținerea candidatului AUR la alegerile prezidențiale, George Simion.

Deputatul Alexandru Muraru, președintele PNL Iași, susținea, marți dimineață, că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă pe candidatul AUR în turul 2 la alegerile prezidențiale alături de Marcel Ciolacu.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: ciolacu hrebenciuc vot